imageDjurgården Fockenfors nyöppnat och här finns det café, massa hönor, kor, får, kaniner och ponnyer med ponny ridning i den fina naturen. Man får klappa djuren och vara med på alla roliga aktiviteter som finns på gården. Man får ha picknick på gården och ta med sig eget om man vill.

Öppettider

Mån-Fre 09:00 – 17:30.
Lör-Sön 10:00 -16:30.

Caféet: 10:00 – 16:30 alla dagar.

Ponny ridning. 11:30 – 14:30 Lör – Sön

Att göra på gården:

På gården kan man klappa och mysa med djuren, fika på caféet eller rida på ponnier. Man kan också ta promenader i den fina naturen runt gården. Det finns en badplats bakom gården där man kan bada.

Caféet

På caféet finns det många goda rätter och drycker. Det finns sittplatser att sitta på både ute och inne. På caféet finns det gluten mjölkprotein laktos och nötfria alternativ. Även vegetariskt och en del veganskt.. Öppettiderna för caféet står bland öppettiderna.

Ponnyridning

Ponnyridningen är en timme för 95kr. En vuxen skall leda den som rider med hjälp av ett grimskaft. Man rider genom en fin natur i en hel timme och man får skritta och trava. Tider för ridning står bland öppettiderna.

Djuren

Hönorna, kaninerna, fåren och ponnierna om de är inne i stallet får man gå in och klappa om det finns en någon som jobbar närvarande. Man får inte mata någon av djuren varken innanför eller utanför stängslet. Namnen för djuren som finns på gården finns nedan.

Namnet på våra djur

{Hönorna: Snö, Ägg, Sparke, Marsmallow, Dot och Bertil.

{Hästarna: Joey, Lillegrå, Malin, Knaster och Ruter.

{Kaninerna: Hopp, Skutt, Knapp och Gulful

{Korna: Mjök, Tom, Lillegrön och bjurn.

{Fårna: Get, Selfie, jordgubbar, lingon, blåbär och knut.