Pixabay CC0 Public Domain

Pixabay CC0 Public Domain

Kom och besök Fockenfors och våran fantastiska höstskog!

Höstskogen är en av Fockenfors turist attraktioner som är känt i Japan. Skogen fick sitt namn från trädens gula och orangea löv. Det är väldigt fint och många fotografer i Japan kommer för att fota. Det ser lite ut som en höst skog. Och när det är sol så är det många som kommer för att fika i den höstliknande skogen.

Fakta om skogen

Eftersom löven är gula och orangea så blir det lätt en förvirring att det är övernaturligt men det beror på att platsen där skogen ligger är det en temperatur som gör så att trädens löv ändrar färg och bli rödaktiga. Därifrån har den fått sitt namn.


Caféet glada renen:

Det fantastiska fiket! Alla är välkomna till café Glada Renen!
Det finns ett fik i skogen också som heter Glada Renen som är speciellt känt för sin specialité höstkakan. Oftast låga priser! Och allt för våra gästers trivsel..
Renridning! Ridning för alla inte bara dom små.
I skogen finns det även renar vilket är väldigt populärt i Japan också. Trots temperaturen trivs renarna här. Och man kan klappa renar som lever i fritt i skogen. Dom som man rider på är i bur.

Öppettider:

Skogen har öppet dygnet runt och alla är välkomna! Inträde till skogen är alltid gratis. Välkommen hit.

Caféet glada renen har öppet:
Mån – Fre
07:00 – 19:30

Lör – Sön
09:00 – 21:00

Om du vill klappa eller mata renarna är det öppet dygnet runt.
Alltid gratis.

Renridningen har öppet:
Mån – Fre
16:00 – 19:00

Lör – sön
10:30 – 16:00

Ren ridningen kostar:
20kr för barn. 30kr för vuxna.

Bengt och Konrad bygger upp.

Bengt och Konrad är noga med att deras insekter får ett bra liv i naturen. Så insekter kommer att släppas ut i den här skogen. Så att dom kan få ett bättre liv en att bli dödade under utrotning