Här kan du läsa om Fockenfors restauranger och snabbmatsställen. Utbudet är ej stort men dem som du kan läsa om här under är älskade av alla i Fockenfors!

Rogers Piroger

”Rogers Piroger” ägs av Roger Bergman och öppnade 1993 och har sedan dess stått i Fockenfors centrum. Ända sen öppningen har folk strömmat in för att äta Rogers piroger. Personalen består endast av Roger själv, men bristen på arbetare har ändå inte försämrat hakets ekonomi. 23 år i branschen och Roger leder fortfarande ett av Fockenfors mest älskade ställen.

Hassans Hak
Pixabay CC0 Public Domain

Pixabay CC0 Public Domain

Redan när man går in genom den slitna plywood-dörren och hör Hassans ”Välkomman grabbar/tjejer” och känner lukten av kebab, så känner man sig hemma. Hassan öppnade sina dörrar 2004 och har sedan dess fyllt Fockenfors magar med smarrig kebab.

En Hassans Hak stammis kommenterar: ”Jag och Hassan är bekanta sedan länge, barnen älskar honom och han gör god kebab. Jag och familjen äter här minst en gång i månaden”.

Stekhuset

Stekhuset ägs utav paret Jonas Weissglas och Per Lundin. Grabbarnas meny består av fina viner, snaps och starköl samt kött, fisk, gris med mera. Restaurangen öppnade 2012. De första veckorna gick det rätt dålig för dem, killarna har själva sagt att de var ganska oroliga. Men efter ca 3 veckor tänkte lokalkändisen Hassan (ägare utav det populära Hassans Hak) titta in lite. Han blev förälskad i stället direkt! Ungefär 1 vecka efter uttryckte Hassan sin kärlek till parets restaurang i en intervju med Fockenbladet. Dagen efter blev Jonas och Per överraskade med mer nya gäster än de kunnat önska. Stekhuset är idag en av Fockenfors mest omtyckta och populära restauranger.

 

Öppettider (Hassans Hak)

Måndag – Torsdag
11:00 – 18:00

Fredag (inte öppet)

Lördag – Söndag
11:00 – 20:00

Öppettider (Rogers Piroger)

Måndag – Fredag
10:00 – 18:00

Lördag – Söndag
10:00 – 19:00

Öppettider (Stekhuset)

Måndag – Torsdag
11:00 – 19:00

Fredag – Söndag
11:00 – 22:00

 

Här kan du läsa om ännu en av Fockenfors restauranger, Restaurang Forsen!