Fockenfors

Sveriges minsta kommun

Hej Erick

idag när Gunilla var på bussen såg hon en märklig sak. Gunilla hade set en pingvin gå utanför bussen.  När pingvinen blev infångad så valde de att döpa pingvinen till Erik. Pingvinen var super snygg och såg ut som Tom Cruise. Nu är pingvinen  fri i höstskogen och lever ett bra liv.

Och det minna vänner var dagens bästa nyhet.

 

 

 

 

 

Nytt nytt och fräscht

Hej hej alla som läser detta. Vi på Bengt och Konrads firma ska lägga ett nytt och fräscht kakel i stallet. Detta kommer ske under veckan och vara klart om 5 veckor. Kaklet kommer vara över hela stallet och i färgen gul om ni undrar. Om ni vill ha kakel i ett rum eller två kan ni gå in och kolla på våran hemsida. Efter som att vi kommer renovera stallet kommer alla djur förflyttas till oss. Om ni vill ha ponnyridning kan ni komma på måndagar och rida. Andra djur kommer det inte finnas möjlighet att träffa hos oss.

ponny ridningen är på måndagar i fem veckor framåt.

kl.                                                                                       10:00-12:25

Kakel i stallet

Hej alla! Under veckan kommer Bengt och Konrad till vår djurgård och kommer lägga badrumskakel i våra stallboxar.  Det ska bli nytt och fräscht. Vi ska även till dom och de kommer få prydnadsägg samt vår egna tröjor som gör reklam för våran gård.

Mhv tant Britt som jobbar på Djurgården i Fockenfors.

 

Det kom en sjuksköterska till oss igår. Hon hjälpte några av oss med saker men sen försvann hon och hörde inte av sig. Vi hoppas att hon stannar men vi kan bättra oss lite grann…

Ny rektor!

Hej alla invånare i Fockenfors! Jag har tagit semester och ska nu sluta som rektor, den nya rektorn, till den nya skolan, heter Per Persson.

Han kommer att ta hand om skolan väl och uppdatera om skolan. Det kommer även vara en skolchef som uppdaterar om vad som händer i dessa 2 skolor här.

/Ylva-Britt

Hej alla!

Nu informerar vi om att vi nu äntligen lyckats värva Thomas Brolin.

Förhoppningsvis kommer han att bli Fockenfors nya poängkung!

/Bertil Jonsson, coach.

Pride i Fockenfors

Infört PRIDE-parad i Fockenfors
Gayparet Svensson har kommit till Fockenfors och berättat hur kul det är med Pride. Så här säger Gustav Svensson:

när jag kom till Fockenfors tyckte jag det saknades mycket ”moderna och sociala” aktiviteter som t.ex. Pride-paraden. Så jag ställde mig helt enkelt upp på torget med min kära make och försökte få folkets uppmärksamhet. Det gick förvånansvärt bra. Kommunstyrelsens ordförande kom och tog med sig förslaget till kommunstyrelsen.
Så här säger Markus Svensson:
Jag är väldigt stolt över min man som tagit sin tid för att skapa en aktivitet (som egentligen redan finns) men som aldrig nåt fram till Fockenfors.

Pride-paraden kommer inte inträffa samma dag som i övriga landet pågrund av att det inte finns tillräckligt med människor som ställer upp. Fockenfors får alltså anlita personer från Stockholm några dagar senare som kan bygga upp den stora aktiviteten.

Ett mail från Roger.

Från: rogerspiroger@gmail.com                                                          Till: iansbriller.ab@gmail.com

Ämne: Pirogerna?

Hejsan Ian! Kommer du ihåg den där kvällen för.. Typ en vecka sedan?  Jag tog med dig till mitt kök och bjöd dig på min speciella pirog… Och jag ville ba’ kolla så att du var okej, För de flesta som äter den speciella pirogen mår inte så bra efteråt. Men snälla lägg inte upp det på hemsidan.. Min hemlighet måste vara bevarad…

Ny skola

Hej alla medborgare. Nu har vi öppnat den nya skolan fockenskolan! Det är ifrån årskurs 1-6. På denna skola satsar vi på elever med bra betyg och samtidigt som det är jobb, är det roligt! Vi ser till att det finns fritidsgårdar och alla får komma och hänga lite.

Vi kör samma regler när det gäller elev och klassråd. Händer något nytt, uppdaterar vi fort som ögat!

/Rektor Ylva-Britt

« Äldre inlägg

© 2021 Fockenfors

Tema av Anders NorenUpp ↑