image

Sveriges minsta kommun (Fockenfors) har många musikaliska själar. Bland annat The Rockstars. Ett band med många år bakom sig. Bandet innehåller 80-plusarna Ingrid, Noor och Patricia. Deras fans kallar dem även De levande döda. Först tog bandet illa upp men sedan började de digga det.

Kontakt
Om man vill nå detta band så måste ni skicka brev eftersom att de inte gillar det nya sättet att vara social på, det är mycket sådant de sjunger om. Postnumret är 180 311, Sverige, Hungegatan 15.

Fakta
En av deras nya singlar är ”No electro” skrivet av dem och Ingrids man, Micke. Bandet satsar på en hit som inte bara unga diggar utan också äldre. Ingrid spelar elgitarr, Noor sjunger och Patricia spelar trummor. De har gjort många hits i Fockenfors men har aldrig så mycket som spelats en enda låt i Stockholm. Även om de i Sveriges minsta kommun ska komma på en hit så kommer de klara det!

Ingrid
Ingrid är bandets elgitarrist. Hon är född den 18 juli 1932. Ingrid bor med sin man, Micke. Ingrid älskar allt som har med hårdrock att göra och brukar gå på hårdrockskonserter i Stockholm. Hon har ett barn som är adopterat och ett som är hennes biologiska. Det äldsta heter Jan-Olof och jobbar med jobbverksamheter i Fockenfors och yngsta heter Roger och gör piroger i Fockenfors.

Noor
Noor är en härlig person och är bandets trumspelare. Hon är blind och döv men är en specialist på trummor så hon vet vad hon gör. Hon är född 21 november 1923. Noor brukar vara ute i sin trädgård med sin sambo (Patricia) och odla potatis. Hon har 2 hundar som hon och Patricia hittat på gatan.

Patricia
Patricia är bandets sångfågel. Hon är född den 5 december 1933. Hon har tränat sång så länge hon minns och som ung sjungit in för hela Svenska folket. Hennes sambo Noor är döv och blind så Patricia måste hjälpa Noor i vardagslivet.

Hemligheter
Det bandet har hållit djupt inom sig är en mörk tid där de inte haft någonstans att bo. De sov på busshållplatser och under broar. Ända tills en snäll gubbe kom och sa att han kunde hjälpa dem med lite pengar. Nu mera är han Ingrids man. Men den tiden pratar de inte om.

Ingen vet om bandet kommer ha mera konserter eller om de har spelats sin sista trudelutt. Men bandet glöder för sin sak och kommer antagligen komma med en ny hit till kommunen.